شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰

همزمان با برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم؛

«صندوق اعتباری هنر » میزبان اصحاب فرهنگ و هنر و فعالان قرآن و عترت می‌شود

نمایشگاه قرآن کریم

سینماپرس: همزمان با برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، صندوق اعتباری هنر با برپایی غرفه‌ای اختصاصی در مصلای امام خمینی(ره) تهران، میزبان حضور اصحاب فرهنگ و هنر و فعالان قرآن و عترت خواهد بود.

به گزارش سینماپرس، این صندوق در کنار ناشران و مجموعه‌های قرآنی حاضر در نمایشگاه، با هدف معرفی خدمات و برنامه‌های حمایتی خود، آماده ارائه راهنمایی و مشاوره به متقاضیان است.

اطلاع‌رسانی درباره شرایط عضویت، خدمات بیمه‌ای، تسهیلات حمایتی و «هنرکارت» از جمله خدماتی است که در این غرفه به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود.

صندوق اعتباری هنر با حضور در این رویداد معنوی، تلاش دارد ضمن تعامل مستقیم با اهالی فرهنگ و هنر و فعالان قرآنی، زمینه بهره‌مندی هرچه بهتر آنان از خدمات حمایتی را فراهم کند.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «ایران در پناه قرآن» از اول تا ۱۵ اسفند، همزمان با دومین روز ماه مبارک رمضان، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.